Ο Τάσος Ιορδανίδης “πάγωσε” την Ιωάννα Παππά: Είσαι η αγαπημένη μου ηθοποιός, έχω μεγαλώσει μαζί σου

|
THESTIVAL TEAM

Την αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο, Ιωάννα Παππά, συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης σε ρόλο… παρουσιάστριας το Σάββατο, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” που προβλήθηκε από την ΕΡΤ. Μάλιστα, από την αρχή της συζήτησης, ο ηθοποιός θέλησε να “σπάσει” τον πάγο, πειράζοντάς την με χιούμορ για να τη βοηθήσει να χαλαρώσει στον νέο της ρόλο.

“Ποιος θα ρωτήσει; Εγώ;” αναρωτήθηκε αρχικά η Ιωάννα Παππά, μιας και ο πρόλογος της συνέντευξης δεν έγινε από εκείνην για να της αποκριθεί, αμέσως, ο καλός της φίλος πως “έπρεπε να κάνω κάτι για να σπάσω τον πάγο”. Η σύντομη στιχομυθία που ακολούθησε, ωστόσο, κάθε άλλο παρά αναμενόμενη ήταν για έναν παρουσιαστή και έναν συνεντευξιαζόμενο.

Ιωάννα Παππά.: Κάτσε, λοιπόν, περίμενε. Κατ’ αρχάς να αρχίσουμε από το ότι είσαι μπαμπάς, σύζυγος, ηθοποιός, παραγωγός, συγγραφέας θεατρικών έργων. Τι άλλο; Μπορείς να γίνεις και αθλητικογράφος, πιστεύω.

Τάσος Ιορδανίδης.: Ναι.

Ι.Π.: Τι άλλο φαντασιώνεσαι;

T.I.: Πρώτη φορά μου μιλάς τόσο ωραία. Τόσο γλυκά δηλαδή. Ξέρεις, εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είσαι η αγαπημένη μου ηθοποιός και έχω μεγαλώσει μαζί. Χαίρομαι πάρα πολύ.

“Κόβεται αυτό, ε;” αναφώνησε, με χιούμορ, η Ιωάννα Παππά απευθυνόμενη στο συνεργείο της εκπομπής για να ακολουθήσει, εν συνεχεία, μια πιο ομαλή ροή στη συζήτηση με τον καλεσμένο της.