Νίκος Συρίγος: “Αν προσπαθήσεις να με φιμώσεις, θα φύγω τρέχοντας ακόμα κι αν έχω συμβόλαιο”

|
THESTIVAL TEAM

Για τη συνεργασία που έχει με τη Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια στην πρωινή ζώνη και αν αυτή θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Ειδικότερα, ο Νίκος Συρίγος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω, έχω αποφασίσει να περιμένω. Επειδή έχω δεσμευτεί με συμβόλαιο από την πρώτη μέρα που ήρθα στην εκπομπή με τη Σίσσυ, έχω αποφασίσει να περιμένω να δω πως θα πάνε οι εξελίξεις. Το λέω αυτό με απόλυτη ειλικρίνεια».

«Πρόθεση όλων μας είναι να συνεχίσουμε γιατί υπάρχει η παρέα. Εμείς έχουμε κάνει μια παρέα στο «Χαμογέλα και πάλι» που κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής. Θέλουμε να μείνουμε αλλά, επειδή είναι πολύ ρευστό το σκηνικό, θα περιμένουμε να δούμε. Όσο είμαι καλά, θα το κάνω».

«Η Σίσσυ μού δίνει απεριόριστη ελευθερία, όπως και το κανάλι επίσης. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο στον κόσμο, σε μένα τουλάχιστον δεν έχει φτάσει το «μην πεις το ένα, μην πεις το άλλο» σε καμία περίπτωση. Οπότε όσο απολαμβάνω αυτής της ελευθερίας, θα είμαι εκεί. Δεν μπορώ να προσπαθήσεις να με φιμώσεις. Αν προσπαθήσεις να με φιμώσεις, θα φύγω τρέχοντας. Όχι μόνο συμβόλαιο να έχω, οτιδήποτε, θα σηκωθώ και θα φύγω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Συρίγος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.