Η Φαίη Σκορδά έφυγε με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη μετά το τέλος του “Buongiorno” – Όσα είπε στις κάμερες

Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό του MEGA, καθώς προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή «Buongiorno».
Μετά το φινάλε, η όμορφη παρουσιάστρια αποχώρησε από το στούντιο, συνοδευόμενη από τον μέλλοντα σύζυγό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη.
Μάλιστα, σύμφωνα με το tlife.gr ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, την τελευταία ώρα της εκπομπής περίμενε την αγαπημένη του με διακριτικότητα έξω από τα στούντιο Foss. Ο επιχειρηματίας ήταν στο αυτοκίνητό του, μακριά από τα τηλεοπτικά συνεργεία που συγκεντρώθηκαν εκεί για μία δήλωση της Φαίης Σκορδά.
Εκείνη έφυγε από το πλατό από την πίσω πόρτα, έφτασε στο όχημα του συντρόφου της και έφυγαν μαζί, ενώ λίγο πριν αποχωρήσουν μίλησε και στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί.
«Καλό καλοκαίρι, παιδιά. Φιλάκια», δήλωσε η Φαίη Σκορδά στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν για μία δήλωση.
Σύμφωνα με το tlife.gr, το ζευγάρι έφυγε από το MEGA με προορισμό το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου πετούν για Πάρο, καθώς είναι καλεσμένο στο γαμήλιο πάρτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα.





