Η άβολη στιγμή της Καινούργιου στη Νέα Υόρκη με τον Οικονομόπουλο – “Είναι Μεγάλη Πέμπτη και είμαι στην εκκλησία”

|
THESTIVAL TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τις διακοπές του Πάσχα φέτος μακριά από την Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να απολαύσει την πόλη.

Όμως, όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», δεν ήταν η μόνη Ελληνίδα celebrity που θα επισκεπτόταν το Big Apple.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την γκάφα που έκανε την Μεγάλη Πέμπτη, όταν μια Ελληνίδα υπάλληλος σε κατάστημα της Νέας Υόρκης της είπε πως σε λίγες μέρες θα ερχόταν ο Νίκος Οικονομόπουλος στην πόλη για μια συναυλία.

«Μπαίνω σε ένα κατάστημα και μου λέει μια κοπέλα ‘’έλα να πάμε μαζί στον Οικονομόπουλο:’’. Τέλεια, σκέφτομαι εγώ, θα τον πάρω με βιντεοκλήση. Εγώ στην Αμερική, δεν είχα καταλάβει πως είναι η Μεγάλη Εβδομάδα στην Ελλάδα. Ο Οικονομόπουλος, ξέρετε, είναι θρήσκος. Παίρνω τον Οικονομόπουλο ξανά και ξανά με βιντεοκλήση, δε μου το σηκώνει, μέχρι που μου στέλνει μήνυμα ‘’καλά, είναι Μεγάλη Πέμπτη, είμαι στην εκκλησία, τι έχει συμβεί;’’».

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια απολογήθηκε στον τραγουδιστή ζητώντας του συγγνώμη και λέγοντάς του πως είναι στην Αμερική και ο κόσμος θέλει να του μιλήσει. Εκείνος της απάντησε πως σε 2 εβδομάδες θα βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για τη συναυλία. Κάπου εκεί έληξε και η παρανόηση της παρουσιάστριας, η οποία στο τέλος ανέφερε πως έγινε «ρεζίλι».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.