Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε Ανδρέα Καραγιάννη: Θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα (video)

|
THESTIVAL TEAM

Για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, συζήτησαν στο Πρωινό με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στους καλεσμένους, Γρηγόρη Βαλλιανάτο και Ανδρέα Καραγιάννη.

Αρχικά, όταν ο Ανδρέας Καραγιάννης ρώτησε «Τι θα αλλάξει με το νέο νόμο;», ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος -ο οποίος είχε δεχτεί προ δευτερολέπτων τον χαρακτηρισμό «πάπια»- απάντησε: «Θα σας τη σπάσει, γιατί θα είμαστε ίσοι και θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα»!

Λίγο αργότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος και ακτιβιστής πρόσθεσε: «Στην εξομολόγηση τι λένε οι ιερείς στα gay παιδάκια; Θέλετε να σας πω εγώ τι έλεγε ο Παΐσιος που είναι και άγιος; Σε εμένα τα έλεγε στο Άγιο Όρος. Έλεγε να κάνετε μετάνοιες, να κάνετε προσφορά, να μην ξαναδείτε τον άνθρωπο που αγαπάτε που πέθανε από AIDS. Να λέει αυτές τις παπ…ες ένας άγιος;».

Η τελευταία ατάκα που χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος εξόργισε τον Ανδρέα Καραγιάννη, ο οποίος σχολίασε: «Θα μας βγάλετε τον Άγιο Παΐσιο ότι έλεγε παπ…ες; Τι είναι αυτά που λέτε, κύριε; Άρα βγήκατε εδώ πέρα για να προσβάλλεται έναν άγιο εκατομμυρίων».

«Πήγατε εσείς στον Άγιο Παΐσιο να τον ρωτήσετε; Εγώ είχα τη χαρά – όχι την τιμή – και δεν είμαι ο πρώτος που τα λέει αυτά… αλλά ας επιστρέψουμε στο σήμερα», κατέληξε στο σχόλιό του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.