Γιώργος Λιάγκας για Τάσο Μπουγά: Ξέρεις τι θα πας να δεις και ποιον θα πας να ακούσεις

|
THESTIVAL TEAM

Την έντονη αντίδραση του Τάσου Μπουγά όταν, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Μελβούρνη, μία γυναίκα τον άγγιξε στα οπίσθιά του σχολίασαν στο Πρωινό.

«Έφυγε κάποιος αγενής, και αγενής είναι η κυρία με τα κόκκινα. Να σας πω κάτι; Αδερφή δεν είμαι και τον κ…ο δεν μου τον έχει πιάσει καμία γυναίκα. Άι και γ… κ…! Αλλά φταίει αυτός που με συνοδεύει. Ρίχτης καμιά φάπα», ήταν τα λόγια που είπε ο Τάσος Μπουγάς.

Το θέμα έπαιξε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Είναι όλο μια λογική μιας άλλης, παλιακιάς εποχής που ευτυχώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί, τελείως αντιαισθητική προσέγγιση. Αλλά, ξέρεις τι θα πας να δεις, ξέρεις ποιον θα πας να ακούσεις και από κάποιους ανθρώπους πρέπει να τα περιμένουμε όλα, δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε. Πέσατε από τα σύννεφα»;

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.