Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά έκαναν πρεμιέρα το πρωί: “Γύρισε ο τίτλος εκεί που του έπρεπε” (video)

THESTIVAL TEAM
Ανανεωμένοι και με ανεβασμένη διάθεση έκαναν σήμερα το πρωί πρεμιέρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά με το “Πρωίαν σε είδον”΄ στην ΕΡΤ1.
“Καλημέρα σας, κανονική καλημέρα, κανονικό «Πρωίαν σε είδον» και κανονικά 10 το πρωί. Στη ζωή τα πράγματα έρχονται λίγο, όπως τα είχες φανταστεί. Το καλοκαίρι το είχα φανταστεί λίγο διαφορετικό να σου πω την αλήθεια” ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
“Γύρισε ο τίτλος εκεί που του έπρεπε Πρωίαν σε είδον. Το καλοκαίρι είναι λίγο παγίδα. Πας και κάνεις μία δύο εβδομάδες, δύο μήνες διακοπές, αλλά θα γυρίσεις πίσω. Κατάλαβες; Σε γλυκαίνει και μετά το παίρνει πίσω” σημείωσε η Τζένη Μελιτά.





