Emilia Vodos για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την είδα πολλές φορές να κλαίει στα παρασκήνια του “My Style Rocks”

|
THESTIVAL TEAM

Η Emilia Vodos που πρόσφατα συμμετείχε στο «I’m Celebrity, get me out of here», έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αλλά και στο επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Τάσο Ξιαρχό. Παράλληλα, η Emilia Vodos αποκάλυψε ότι στο MSR είδε αρκετές φορές την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή να κλαίει στα παρασκήνια.

«Εγώ είχα πάθει σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω. Εκείνη τη στιγμή απλά φώναξα τον Τάσο και του είπα: σε παρακαλώ, πιο χαλαρά, αυτά φαίνονται όλα. Το έλεγε ότι στην επόμενη ψηφοφορία θα βγάλουμε τον Γαρδέλη, γιατί είναι προβληματικός», ανέφερε χαρακτηριστικά η Emilia Vodos.

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα συνεχίσει, καθώς δεν περνούσε τόσο καλά στην περσινή σεζόν. Δυσκολευόταν backstage και με τις δικές μας συγκρούσεις που είχαμε εμείς οι παίκτριες αλλά και με το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε. Δυσκολευόταν πάρα πολύ».

Και πρόσθεσε: «Την είχα δει αρκετές φορές να ξεσπάει σε κλάματα backstage, πιεζόταν ψυχολογικά σε αυτό το παιχνίδι. Της ταιριάζει νομίζω κάτι πιο φωτεινό, κάτι πιο ωραίο και το Shopping Star της ταιριάζει τέλεια».