“Αταίριαστοι” για υποδοχή Σπανούλη: “Έπεσα έξω, περίμενα να πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας”

Κάτι λιγότερο από ένα λεπτό αφιέρωσαν οι «Αταίριαστοι» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναφερόμενοι στην αποθεωτική υποδοχή του Βασίλη Σπανούλη από τους χιλιάδες φίλους του Άρη, το απόγευμα της Κυριακής (14/06) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Το τηλεοπτικό δίδυμο ξεκίνησε το σχόλιό του, λέγοντας πως «6-7 χιλιάδες φίλαθλοι του Άρη επιφύλαξαν τεράστια υποδοχή στον Σπανούλη», όπως ειπώθηκε δια στόματος Γιάννη Ντσούνου.
Στη συνέχεια, μίλησε ο Χρήστος Κούτρας, ο οποίος είπε τα εξής:
«Εποχή Σπανούλη στον Άρη. Είναι σημαντικό μπας και σπάσει το δίπολο, σταματήσει και η τοξικότητα, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Μπράβο στον Βασίλη Σπανούλη. Περίμενα ότι θα πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας… Έπεσα έξω. Τελικά πήγε στον Άρη και μακάρι να παίξουν και Άρης και ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα».





