Ανθή Βούλγαρη: Αποκάλυψε την ημερομηνία που επιστρέφει στο “Κοινωνία Ώρα Mega”

|
THESTIVAL TEAM

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν οι κάμερες την Πέμπτη (29/05) την Ανθή Βούλγαρη, η οποία μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, περιέγραψε αρχικά πώς είναι ο πρώτος καιρός μετά τη γέννηση του γιου της, που ήρθε στον κόσμο στις 11 Μαρτίου.

“Η αλήθεια είναι πως δεν προλαβαίνω να φάω. Αλλά δεν έχει σημασία. Πιέζουμε τον εαυτό μας να χάσουμε κιλά. Έχω μόλις γεννήσει, έχω και κυτταρίτιδα, έχω και ραγάδες, έχω και κάποια κιλά παραπάνω. Δεν με νοιάζει καθόλου. Θηλάζω”, είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Η ίδια αποκάλυψε κατόπιν πως επιστρέφει στο “Κοινωνία Ώρα Mega” στις 16 Ιουνίου.

“Τελειώνει η άδειά μου. Εγώ θα ήθελα να επιστρέψω του χρόνου. Αλλά τελειώνει η άδειά μου και 16 Ιουνίου επιστρέφω”, ανέφερε η παρουσιάστρια του MEGA.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.