Η πιο νόστιμη παραδοσιακή ελληνική φέτα από το Τυροκοµείο Αρβανίτη

|
THESTIVAL TEAM

Χωριάτικη σαλάτα χωρίς ελληνική παραδοσιακή φέτα γίνεται; Δεν γίνεται! Η φέτα δεν λείπει από κανένα τραπέζι, είτε είναι οικογενειακό, είτε δείπνο με φίλους. Πάντα είναι το καλύτερο συνοδευτικό των αγαπημένων μας γεύσεων. Υπάρχουν πολλά είδη φέτας αλλά λίγα είναι εκείνα που θα ξεχωρίσουν από την μυρωδιά και την πρώτη μπουκιά.

Οι ιδιοκτήτες μίας μικρής ταβέρνας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν πολύ καλά από παραδοσιακή ελληνική φέτα και έχουν συμπεριλάβει μία από τις πιο νόστιμες στο μενού τους. Μία φέτα που συνδέει το παρελθόν µε το παρόν, δηµιουργώντας ένα γαστρονοµικό µέλλον γεµάτο γεύση και ποιότητα.

Η στιγμή της ανακάλυψης

Μία καλοκαιρινή βραδιά γεµάτη ζωντάνια, με παραδοσιακή μουσική, μυρωδιές και γεύσεις ένα πιάτο µε φέτα προσγειώθηκε στο τραπέζι. Από την πρώτη µπουκιά και το άρωµα, ο καθένας καταλάβαινε ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο.

Η γεύση της ήταν ισορροπημένη – ούτε υπερβολικά αλµυρή, ούτε πολύ ήπια. Η υφή της κρεµώδης και κάθε µπουκιά έλιωνε στο στόµα, αφήνοντας µια πλούσια, κρεµώδη αίσθηση.

Η παρέα που καθόταν στην ταβέρνα έπρεπε οπωσδήποτε να αναζητήσει την πηγή της πιο νόστιμης φέτας που είχε μόλις δοκιμάσει. Αμέσως ρώτησαν τον σερβιτόρο και εκείνος τους απάντησε χαμόγελο ότι την συγκεκριμένη φέτα την φτιάχνει το τυροκοµείο Αρβανίτη, ένα όνοµα που έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά και όχι µόνο.

Η παρέα έπρεπε οπωσδήποτε να μάθει περισσότερα για το τυροκομείο Αρβανίτη. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που περνά από γενιά σε γενιά και διατηρεί την αυθεντικότητα και την ελληνικότητα σε κάθε κοµµάτι. Οι ιδιοκτήτες του τυροκομείου Αρβανίτη χρησιμοποιούν παραδοσιακές µεθόδους παραγωγής και ντόπιο επιλεγµένο γάλα με στόχο να παράξουν απαράµιλλη γεύση και ποιότητα.

Χρυσές διακρίσεις

Απόδειξη ότι η φέτα από το τυροκοµείο Αρβανίτη είναι ένα τυρί ανώτερης κλάσης; Η φέτα του τυροκομείου Αρβανίτη έχει αποκτήσει χρυσά µετάλλια σε εξειδικευµένους εγχώριους και διεθνείς διαγωνισµούς τυριών. Γαστρονόµοι παγκοσµίου κύρους την αναγνωρίζουν για την εξαιρετική γεύση και την αξεπέραστη ποιότητά της.

Αν είστε λάτρεις της φέτας, πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιµάσετε. Αναζητήστε την στα καταστήµατα και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Είναι µια γευστική εµπειρία που φέρνει την παράδοση και την αυθεντικότητα της Ελλάδας στο τραπέζι σας.

Θα ανακαλύψετε µια νοστιµιά που δεν θα θέλετε να λείπει ποτέ από τα γεύµατά σας. Ʃε κάθε µπουκιά, θα αισθάνεστε το µεράκι και τη φροντίδα που έχουν εµποτίσει αυτό το προϊόν. Δεν είναι τυχαίο που η φέτα από το τυροκοµείο Αρβανίτη µένει αξέχαστη και αγαπητή σε όσους την δοκιµάζουν.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.