Έπιπλα Μαρμαρίδης: Santahouse με 24ωρη παράδοση από ιδιόκτητο στόλο

|
THESTIVAL TEAM

Τα φυσικά καταστήματα της Κ. Μαρμαρίδης Α.Ε. παραμένουν κλειστά, όμως το εταιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα δουλεύει κανονικά και εξυπηρετεί πανελλαδικά. Μάλιστα η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 20 οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς κάθε τύπου εμπορεύματος εντός 24ώρου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το δεύτερο lockdown που επιβλήθηκε μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών λόγω της υγειονομικής συγκυρίας, σίγουρα αποτελεί μια συνθήκη που αναγκάζει την πλειονότητα του κόσμου να παραμείνει εντός της κατοικίας του, επανακαθορίζοντας για ακόμη μια φορά την έννοια «σπίτι».

Η εποχή όπου η οικία ήταν το κέντρο της οικογενειακής ζωής και της καθημερινότητας, πλέον έχει επιστρέψει. Σίγουρα η ποιοτική παραμονή στο σπίτι ευνοείται και γίνεται μακράν καλύτερη, επιδρώντας παράλληλα άκρως θετικά στη ψυχολογία των ανθρώπων, αν το περιβάλλον είναι ευχάριστο, ζεστό και κομψό,  το οποίο «αντικατοπτρίζεται» κατά κύριο λόγο από την εσωτερική επίπλωσή του.

Επαναπροσδιορίστε τις ανάγκες που αφορούν στην επίπλωση του σπιτιού σας, «αδράξτε» την ευκαιρία του lockdown και επωφεληθείτε από τις αμέτρητες προσφορές και την τεράστια ποικιλία προϊόντων που μόνο το ανανεωμένο e-shop marmaridis.gr διαθέτει!

Ευρεία γκάμα οικιακών επίπλων για όλες τις απαιτήσεις

Η εταιρεία Κ. Μαρμαρίδης Α.Ε., κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της εμπορίας επίπλων, μετρώντας ήδη 65 χρόνια ενεργούς παρουσίας και διαρκούς ανάπτυξης σε αυτόν. Διαθέτει μια διευρυμένη γκάμα οικιακών επίπλων όπως τραπεζαρίες, κρεβάτια κρεβατοκάμαρες, σαλόνια και καθιστικά, μοναδικής αισθητικής και υψηλής λειτουργικότητας, όλα προσεγμένα και προσεκτικά επιλεγμένα με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων όλων της των πελατών.

Η εταιρεία έχοντας δημιουργήσει πανελλαδικά ένα δίκτυο 12 καταστημάτων με εκθεσιακούς χώρους σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στην προνομιακή θέση να μπορεί να παρέχει:

  • μια μεγάλη ποικιλία επίπλων για όλα τα γούστα, τα στυλ και τις ανάγκες
  • κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών
  • στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Θα μας βρείτε πίσω από τα χαμόγελα χιλιάδων πελατών μας!

Στο κορυφαίο εταιρικό eshop marmaridis.gr, μπορείτε να βρείτε το σαλόνι, το κρεβάτι και τα έπιπλα των ονείρων σας, μέσα από αμέτρητα προϊόντα προσφοράς, αναρίθμητες νέες προτάσεις και «φρέσκες» ιδέες επίπλωσης.

Κάντε το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο σε εσάς σας και στην οικογένειά σας, αγοράζοντας σε τιμή προσφοράς το μοναδικό ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ από 490€ κάνοντας click στο link https://www.marmaridis.gr/santahouse_c_468.html!

Λόγω των συνθηκών, τα φυσικά καταστήματα της Κ. Μαρμαρίδης Α.Ε. παραμένουν κλειστά, όμως το εταιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα δουλεύει κανονικά και εξυπηρετεί πανελλαδικά, διαθέτοντας πλήρη και συνεχή υποστήριξη. Μάλιστα η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 20 οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς κάθε τύπου εμπορεύματος εντός 24ώρου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα όλα τα πρωτόκολλα προστασίας ακολουθούνται πιστά, φροντίζοντας για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων σε όλους τους πελάτες.

Καλοσχεδιασμένα, ποιοτικά έπιπλα σε εξαιρετικές τιμές ΜΟΝΟ στο εμπλουτισμένο e-shop marmaridis.gr και επιπλώστε την κατοικία σας όμορφα, «έξυπνα» και με πολύ στυλ.

Μην ξεχνάτε: η ανανέωση ξεκινάει από τον εαυτό μας και φυσικά από το σπίτι μας!