Ζέτα Μακρυπούλια: “Το Πάσχα για μένα σημαίνει χωριό και οικογένεια” – Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της

|
THESTIVAL TEAM

Παραδοσιακές διακοπές στο χωριό της, όπως όταν ήταν μικρή, επέλεξε για φέτος το Πάσχα η Ζέτα Μακρυπούλια και μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο instagram φωτογραφίες που έβγαλε χαρούμενη και ανέμελη στη φύση.

«Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Να είμαστε υγιείς, αγαπημένοι και ενωμένοι! Το Πάσχα στο παρελθόν ταξίδευα συχνά, τα τελευταία χρόνια όμως Η Ζέτα Μακρυπούλια, στο χωριό μου! Όπως όταν ήμουν μικρή…Το Πάσχα για μένα σημαίνει χωριό και οικογένεια», ανέφερε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.