Βούλα Πατουλίδου: Συγκινεί για τον σύζυγό της – “Υπάρχουν στιγμές που λέω “που είσαι;””

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, αναφερόμενη με συγκίνηση στην απώλεια του συζύγου της, Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη, καθώς και στα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκείνον. Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης άνοιξε την καρδιά της για αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.
«“Πατουλίδου σ’ αγαπώ και στο καλό να πας, ο Θεός μαζί σου”, ήταν τα λόγια του Δημήτρη. Έφυγε μέσα στην αγκαλιά μου, αυτά δεν ξεχνιούνται. Ήταν ένας καλός σύντροφος. Έχω ζήσει ένα θαύμα, το πολύ μεγάλο πρόβλημα το αντιμετωπίσαμε το 2007, όταν μας πέτυχε ο καρκίνος είχε πει “μα και αυτό”, αλλά εμείς μπορέσαμε να ξανασυστηθούμε, να συγχωρεθούμε, να αγαπηθούμε. Το πένθος το διαχειρίζομαι δύσκολα, είναι μη αναστρέψιμο, ότι δεν θα τον ξαναδώ ποτέ και αυτό σε ζορίζει», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.
Και συνέχισε: «Υπάρχουν στιγμές που λέω “Πού είσαι; Γιατί δεν απαντάς; Μου λείπεις”. Ίσως ο χρόνος να μαλακώσει το πολύ έντονο των συναισθημάτων, της φυγής, του κενού».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Βούλα Πατουλίδου ανέφερε: :«Όταν πηγαίνω στο νεκροταφείο, βλέπω τους γονείς τεσσάρων παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη. Η λέξη “άδικο” είναι πολύ λίγη για αυτό που συνέβη».
Σχετικά με τις φετινές γιορτές, η χρυσή Ολυμπιονίκης τόνισε: «Δεν ξέρω, μου φαίνονται όλα τα “πρώτη φορά”… αυτό που άκουγα να λένε. Δηλαδή πρώτη φορά Αγίου Δημητρίου για μένα ήταν δράμα. Τώρα είναι τα Χριστούγεννα, εγώ συνήθως τα Χριστούγεννα επειδή αγαπώ πάρα πολύ αυτή τη γιορτή, που είναι φωτάκια, ξέρεις λαμπυρίζουν όλα… Τώρα δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να στολίσω. Δεν θα είναι εύκολο, πάντως».
Ακολουθήστε το Thestival στο 




