Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να λάβει σήμερα, ο Δημήτρης Σταρόβας, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως σήμερα το πρωί οι γιατροί θα κάνουν τις τελευταίες εξετάσεις στον Δημήτρη Σταρόβα και στη συνέχεια ο καλλιτέχνης θα επιστρέψει στο σπίτι του.

O Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο προ ημερών ενώ λίγα 24ωρα αργότερα είχε και επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και εδώ και 15 ημέρες βρίσκεται στο Τζάνειο.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.