Θοδωρής Αθερίδης για Σμαράγδα Καρύδη: “Είμαστε 22 χρόνια μαζί – Μπορεί να χωρίσω σε δέκα λεπτά”

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Για την κοινή του ζωή με την Σμαράγδα Καρύδη και τους όρους που έχουν θέσει προκειμένου να μακροημερεύσει η σχέση τους μίλησε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Αθερίδης που βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με τον Θέμη Γεωργαντά.

«Είμαστε 22 χρόνια μαζί, μακροημερεύουμε χωρίς παιδιά, χωρίς κοινά δάνεια. Δεν έχουμε πράγματα που να μας έχουν δέσει και να μας κρατάνε από τον λαιμό. Αυτό έχει δώσει μεγάλη ελευθερία στη σχέση μας. Εγώ με την Σμαράγδα μπορεί να χωρίσω σε δέκα λεπτά», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Έχω σπίτι δικό μου και πολύ κοντά. Ζούμε 15 χρόνια μαζί και δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Μαλώνουμε τόσο όσο, σπάνια», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης στο After Dark.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.