Τάσος Μπουγάς: Χαμός σε εμφάνισή του στην Αυστραλία – Του έσκισαν το πουκάμισο επί σκηνής (video)

|
THESTIVAL TEAM

Χαμό προκάλεσε προ ολίγων ημερών ο Τάσος Μπουγάς σε εμφάνισή του στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες για περιοδεία.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν μέσω social media, ο τραγουδιστής καταγράφεται στο κέντρο εκδηλώσεων The Grand Vaudeville την Παρασκευή, 27/12, να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες περιτριγυρισμένος από πολυάριθμους θαυμαστές του.

Κάποια στιγμή, fans του που τον έχουν προσεγγίσει και χόρευαν γύρω του καταγράφονται να του σκίζουν το πουκάμισο, με μία γυναίκα-θαυμάστρια του τραγουδιστή να… αποτελειώνει το έργο τους, αφαιρώντας εντελώς το πουκάμισο από τον τραγουδιστή.

Τάσος Μπουγάς: Ημίγυμνος στην πίστα βρέθηκε ο τραγουδιστής

Στο σχετικό clip ο Τάσος Μπουγάς δεν δείχνει να πτοείται, και συνεχίζει να τραγουδάει ημίγυμνος στην πίστα.

Σε άλλα βίντεο που ήρθαν στο «φως», ο Τάσος Μπουγάς χορεύει με κάποιες νεαρές κοπέλες, με τις οποίες, μάλιστα, αστειεύεται, με αφορμή κάποιους στίχους των κομματιών του.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στην Αυστραλία και τις επόμενες ημέρες, με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει μία συναυλία στη Μελβούρνη, στις 31 Δεκεμβρίου, και μία ακόμη στην Αδελαΐδα, στις 3 Ιανουαρίου.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.