Σταύρος Ξαρχάκος: Η Ηρώ Σαΐα έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Μια σπάνια συνέντευξη στο «Κ» της Καθημερινής παραχώρησε ο Σταύρος Ξαρχάκος και δεν έκρυψε την οργή του για τις επιθέσεις που δέχεται η σύζυγός του, Ηρώ Σαΐα.

«Αναρωτιέμαι ποιο είναι το επίτευγμα του διαδικτύου και του Facebook και όλων αυτών των Μέσων – πείτε τα όπως θέλετε – όταν βλέπεις να συντελείται εκεί μέσα όλο αυτό το λαϊκό δικαστήριο και κουτσομπολιό, όλο αυτό το bullying», δηλώνει ο Σταύρος Ξαρχάκος και ξεσπά γιατί η Ηρώ Σαΐα γίνεται στόχος επιθέσεων.

«Η σύζυγός μου, ας πούμε, η Ηρώ Σαΐα, έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας εκεί μέσα. Και ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω το γιατί. Ένα bullying τρομερά ανήθικο, από ανθρώπους που ούτε μας ξέρουν, ούτε τους ξέρουμε.

Αυτό είναι, άραγε, το επίτευγμα του σήμερα; Το επίτευγμα της εποχής μας είναι ότι κάποιος που είναι το απόλυτο «τίποτα» ξαφνικά γίνεται «κάτι», κι αυτό το «κάτι» έρχεται να σχολιάσει επί παντός επιστητού;

Ειλικρινά, επιτρέψτε μου να μην κατανοώ όλη αυτή τη συνθήκη. Είμαι συνειδητά εκτός από όλα αυτά τα Μέσα. Δεν ξέρω αν είναι ζωή να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου», λέει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης πλέκει το εγκώμιο της συζύγου του και μιλά με τρυφερά λόγια για τα παιδιά του.

«Η Ηρώ αξίζει όλα τα εύσημα. Η οικογένειά μας, τα δύο μας μικρά παιδιά, με έχουν αλλάξει ως χαρακτήρα. Χρωστάω πολλά στην Ηρώ και το λέω δημόσια, γιατί οφείλουν κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Είμαι πανευτυχής που έχω αυτή την οικογένεια. Το επίτευγμά μου είναι αυτό.

Ξέρετε, κάποτε κάποιος με είχε ρωτήσει αν έχω γράψει ποίηση. Του είπα: ναι, έχω γράψει, τα δύο ομορφότερα ποιήματά μου είναι τα δύο 7χρονα πλέον παιδιά μου».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.