Σταμάτης Γαρδέλης: Η μητέρα του αποκαλύπτει τις νέες εξελίξεις με την υγεία του – “Είναι κουρασμένος, του κάνουν εξετάσεις”

|
THESTIVAL TEAM

Στο “Δαφνί” παραμένει ο αγαπημένος ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, με τον ίδιο να ζητάει να νοσηλευτεί λόγω αυτοκτονικών τάσεων.

Την είδηση γνωστοποίησε η Σάσα Σταμάτη με ρεπορτάζ της στην εφημερίδα “On Time”, και το “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα συνομίλησε με την μητέρα του ηθοποιού, ώστε να μάθει τις εξελίξεις για την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο Θάνος Βάγιος, ο οποίος και συνομίλησε με την μητέρα του, ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, με τον ίδιο να επιθυμεί να μιλά με ελάχιστα πρόσωπα. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε επικοινωνία με τη ψυχιατρική κλινική και εν συνεχεία ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα θέλει ο ίδιος. 

“Πώς να είναι, χάλια, μια ανεβαίνει, μια κατεβαίνει… Δεν είναι τόσο καλά ούτε άσχημα είναι, κουρασμένος είναι, εξετάσεις του κάνουν”, ανέφερε στο “Πρωινό” η μητέρα του και συνέχισε λέγοντας: “Περιμένω το μεσημέρι να με πάρει τηλέφωνο, για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.