Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: “Θέλω να είναι ευτυχισμένη πάντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται”

|
THESTIVAL TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και τον Πάνο Παπαδόπουλο, έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο επιχειρηματίας μίλησε για τη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου, τονίζοντας ότι είναι καλά μεταξύ τους, ενώ είπε πως η σύντροφός του θέλει να είναι πάντα ευτυχισμένη.

«Μαζί δε μας βλέπετε συνέχεια με τη Βρισηίδα; Ποια να είναι η αλήθεια για τη σχέση μας; Τα ευκόλως εννοούμενα. Όλα τα ζευγάρια περνάνε ένα διάστημα περίεργο. Ίσως διανύουμε κι εμείς ένα περίεργο διάστημα. Είμαστε μια χαρά», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Μακάρι να μπορούσα να προβλέψω το μέλλον. Η Βρισηίδα είναι η γυναίκα που θα θέλω πάντα να έχω δίπλα μου, που θα στηρίζω για πάντα, που θα θέλω να είναι ευτυχισμένη πάντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.