Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία: Είχα βιώσει στύση από τον ιερέα όταν είχα πάει για εξομολόγηση

|
THESTIVAL TEAM

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στο “Sex Podcast” της Δάφνης Καραβοκύρη.

Η γνωστή ηθοποιός σόκαρε όταν αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν ιερέα στον οποίο είχε πάει να εξομολογηθεί, όταν ακόμη ήταν μαθήτρια δημοτικού.

“Στο πλαίσιο μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερ, είχα βιώσει στύση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου, αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει. Eίχα βιώσει αυτό.

Πως τον λένε, δε θυμάμαι. Ποιος είναι, δε θυμάμαι, δε μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει. Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου.

Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε. Πήγα εγώ να εξομολογηθώ. Του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη και μου έλεγε αυτός, “πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα”. Και όταν μετά μου είπε, “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Έγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δε το είπα σε κανέναν”, εξομολογήθηκε η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε το βίντεο:

@pod.gr

♬ πρωτότυπος ήχος – pod

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.