Σάκης Τανιμανίδης: Αν είμαι καλός μπαμπάς, είμαι ευτυχισμένος, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο

Το «παρών» σε εκδήλωση αφιερωμένη στον Πόντο έδωσαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο πατέρας του, οι οποίοι μίλησαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον ιδιαίτερο δεσμό τους με τις ποντιακές τους ρίζες και την ιστορία των προγόνων τους.
«Είναι πολύ ωραίο να κρατάς τις παραδόσεις. Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά είναι πολύ ωραίο. Το να ξέρεις από πού κατάγεσαι, το να ξέρεις την ιστορία σου, δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά είναι η πυξίδα σου», δηλώνει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.
«Εννοείται πως θα περάσω αυτή την αξία και στις κόρες μου. Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, το ένα πράγμα στο οποίο θέλω να πετύχω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι στο να είμαι καλός μπαμπάς. Αν με ρωτήσει κάποιος «Τι θέλεις να είσαι;», θέλω να είμαι μπαμπάς, θέλω να είμαι καλός μπαμπάς. Αν είμαι καλός μπαμπάς, είμαι ευτυχισμένος, τίποτα άλλο», εξομολογείται ο Σάκης Τανιμανίδης.
«Στο σπίτι μαγειρεύω ποντιακά φαγητά. Δεν κάνω τίποτα άλλο. Με αυτό ζω. Γιατί πιστεύω ότι η παράδοση κι η ιστορία είναι η ταυτότητά μας. Αυτά έμαθε στο σπίτι ο Σάκης και τα άλλα μου παιδιά, και χαίρομαι που το συνεχίζουνε», δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας του, Στέφανος Τανιμανίδης.





