Ρούλα Κορομηλά: Ως παρουσιαστές οφείλουμε να είμαστε με τα θύματα

Mε αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται από παρουσιαστές και καλεσμένους σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετήθηκε με ανάρτησή της.
Χαρακτηριστικά, τόνισε ότι ο ρόλος των τηλεοπτικών παρουσιαστών είναι να υποστηρίζουν τα θύματα.
«Ξέρουμε ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος και η συμπεριφορά μας ως παρουσιαστές και ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων οι οποίοι απαξιώνουν τα θύματα ξεπλένοντας τους θύτες; Με τα θύματα είμαστε. Οκ; Αυτά υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε και όχι τους μπαμπούλες!», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.
Δείτε την ανάρτηση
Ξερουμε ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος κ η συμπεριφορά μας ως παρουσιαστές κ ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες αποψεις καλεσμένων οι οποιοι απαξιωνουν τα θύματα ξεπλενοντας τους θύτες;
Με τα θύματα είμαστε.οκ; Αυτά υποστηρίζουμε κ ενθαρρύνουμε κ όχι τους μπαμπούλες!— Roula Koromila (@RoulaKoromila) June 19, 2024





