Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει πρώην παίκτης του Big Brother (video)

|
THESTIVAL TEAM

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει πρώην παίκτης του Big Brother.

O λόγος για τον Γρηγόρη Τσεκούρα ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Μαυρίδη και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και πως σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας.

«Αυτή τη στιγμή συζώ με τη σύντροφό μου, δεν το ξέρει ο κόσμος. Με κέρδισε το βλέμμα της από την πρώτη φορά. Την κυνήγησα και μετά από ένα χρόνο την κατάφερα. Είναι εκτός του χώρου. Όσο μπορώ και στα social την προστατεύω. Ανεβάζω ελάχιστα γιατί δεν θέλω το κακό το μάτι. Ο κόσμος είναι κακός οπότε όσο μπορώ προσέχω, φιλτράρω. Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί και το έχω κρατήσει κρυφό πολύ. Έχει γίνει και το επόμενο βήμα, υπάρχει αλλά ο κόσμος δεν το ξέρει. Έχει προχωρήσει ήδη το επόμενο βήμα. Περιμένω παιδί. Θα με “σκοτώσει” σίγουρα. Περιμένω παιδί, είναι 5 μηνών. Εγώ το κυνήγησα, δεν ξέρω ακόμη φύλο αλλά δεν το λέω γιατί πιστεύω στο μάτι. Είναι έγκυος. Οι γονείς μου το έμαθαν στον ενάμιση μήνα. Πολύ χαρούμενοι. Εγώ δεν ηρεμώ από το άγχος», είπε ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.