Ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησε στη σύζυγό του στη δεξίωση του γάμου τους – Δείτε το βίντεο

|
THESTIVAL TEAM

Ένα τραγούδι του αφιέρωσε ο Χρήστος Χολίδης στη σύζυγό του, Κατερίνα Γκιουζέλη την ημέρα του γάμου τους, έχοντας την αγαπημένη του αγκαλιά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Ιουλίου, στην Κερατέα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στην ίδια περιοχή και ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησε το «Εσύ με συμπληρώνεις» μπροστά στους καλεσμένους του, ενώ παράλληλα κρατούσε αγκαλιά την Κατερίνα Γκιουζέλη.

Το βίντεο από τη ρομαντική στιγμή των νεόνυμφων δημοσιεύτηκε στα social media:

@prokopiosmakrilakis «Η αγάπη αυτή δεν είναι απλά λόγια, είναι ψυχή. Ο @christos_cholidis τραγουδάει για την @giouzelikat το “Εσύ με Συμπληρώνεις” – μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές μας. ✨💍 #HolidisLoveStory #DreamWedding ♬ πρωτότυπος ήχος – Prokopios Makrilakis

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.