Ο Άγγελος Μπράτης μαθαίνει on air πως η ΝΙΚΗ έστειλε εξώδικο στο Thessaloniki Pride 2024

|
THESTIVAL TEAM

Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους δημοσιογράφους που τον συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός σχεδιαστής κλήθηκε να σχολιάσει τόσο στο τηλεοπτικό του μέλλον όσο και το εξώδικο που έστειλε το κόμμα ΝΙΚΗ στο Thessaliniki Pride 2024.

Ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι είναι αυτό τώρα; Ε, καλά! Κοίταξε, δεν το έχω ξανακούσει αλλά φαντάζομαι τι είναι το κόμμα αυτό που αναφέρεις γιατί δεν γνωρίζω. Συγγνώμη. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έχει καμία σημασία όμως; Δεν θα γίνει το Pride επειδή του έστειλε κάποιος εξώδικο; Τι εξώδικο έστειλε; Ότι απαγορεύεται το Pride;».

«Αυτό τους προσβάλλει; Αν δεν σε προσβάλλει κάποιος που χαιρετάει ναζιστικά, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σε προσβάλλει. Πάντως γενικά οι άνθρωποι δεν πρέπει να ασχολούνται με το dress code, οι άνθρωποι φοράνε ότι θέλουν».

«Τηλεοπτικά δεν νομίζω ότι θα με δείτε κάπου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τουλάχιστον προς το παρόν, όχι. Δεν ξέρω αν έχει κλείσει για μένα αυτό το κεφάλαιο, όχι, όλα ανοιχτά είναι πάντα» παραδέχθηκε, επίσης, ο Άγγελος Μπράτης στις τηλεοπτικές κάμερες για το αν θα τον δούμε σύντομα και πάλι στη μικρή μας οθόνη.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.