Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μαίρη Συνατσάκη: “Είναι άδικο, ήταν ένα κακό αστείο και έχει ζητηθεί συγγνώμη”

|
THESTIVAL TEAM

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το απόγευμα της Πέμπτης, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια κλήθηκε να τοποθετηθεί για την κολλητή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη και την «κόντρα» που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και την Ζήνα Κουτσελίνη.

Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έξω από το ραδιόφωνο σήμερα ήταν στα αλήθεια πάρα πολλοί δημοσιογράφοι που με ρώτησαν το ίδιο πράγμα και είπα το εξής. Θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει συμβεί και συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι λίγο άδικο για την Μαίρη. Εγώ δεν θέλω να αναφερθώ προσωπικά στο ποιος είπε τι, γιατί όποιος και να το έλεγε και για όποιον και να το έλεγε, που θα έμπαινα να δω το απόσπασμα και θα έβλεπα ότι δεν συμβαίνει αυτό για το οποίο κατηγορείται ένας άνθρωπος, θα μου φαινόταν εξίσου άδικο. Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το ότι είναι η Μαίρη».

«Βγήκε ένας τίτλος ότι έβρισε το παιδί κάποιου ανθρώπου, που… αν είναι δυνατόν ποτέ, μπαίνεις και βλέπεις ένα απόσπασμα όπου βλέπεις όμως ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα κακό αστείο, το οποίο και εμένα θα με ενοχλούσε εάν το έκανε κάποιος και εμπλέκονταν τα παιδιά μου με έναν τρόπο. Ένα κακό αστείο το οποίο δεν το έκανε η Μαίρη παρ’ όλα αυτά, δέκα χρόνια πριν, για το οποίο έχει ζητηθεί και συγγνώμη. Τώρα να βγαίνει 10 χρόνια μετά ένας τίτλος που λέει «η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου» μου φαίνεται λίγο άδικο.

«Δεν ήταν χαριτωμένο αστείο, να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι, προφανώς όμως δεν είχε πρόθεση να θίξει κάτι και παίζει ρόλο και αυτό. Ακόμα και ρόλο όμως να μην παίζει, γιατί είσαι μάνα και ακούς κάτι τέτοιο να λέγεται που είναι λίγο κοροϊδευτικό, δεν θα κάτσεις να σκεφτείς πως «δεν είχε πρόθεση» και θα σε ενοχλήσει. Όμως μεταξύ τους, από ότι ξέρω, έχει λυθεί και η Μαίρη ήταν πριν 10 χρόνια και δεν ήταν μόνο αυτή στην εκπομπή, ήταν και άλλοι άνθρωποι στο πάνελ. Το βρίσκω άδικο για την Μαίρη, γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν βρίζει και είναι πολύ ευγενική γενικά» συμπλήρωσε, επίσης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.