Νικηφόρος: Κόντεψα να κάνω οικογένεια αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει

|
THESTIVAL TEAM

Με αφορμή τη συνέχιση των εμφανίσεων με τον Νίνο, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, ο Νικηφόρος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον Alpha.

Μάλιστα, ο γοητευτικός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε στο παρελθόν κοντά στον γάμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν θέλεις, βρίσκεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή. και διάθεση για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν χαρούμενο. Οπότε, ναι, προσπαθώ να δημιουργώ χρόνο για μένα. Το ενδεχόμενο να κάνω τη δική μου οικογένεια, όχι απλά έχει περάσει από το μυαλό μου, κόντεψε και να συμβεί. Αλλά… όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Ήμουν σε μια σχέση η οποία οδηγούσε στον γάμο».

«Ο Νίνο είναι ένας καλλιτέχνης που μου άρεσε από πολύ μικρό παιδί. Τον αγαπούσα καλλιτεχνικά και τώρα τον αγαπώ και σαν άνθρωπο», ανέφερε έπειτα ο ίδιος.

«Πιο πολύ έχω συνεργασίες που θα ήθελα να κάνω παρά να γράψω τραγούδι σε συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Θα ήθελα να μου γράψει, ας πούμε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νικηφόρος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.