Νένα Χρονοπούλου για Κασσελάκη: Nα είστε σίγουροι ότι τα παιδιά χάρηκαν με την είσοδο του

|
THESTIVAL TEAM

Την επίσκεψη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει η Νένα Χρονοπούλου σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Η μητέρα ενός παιδιού ΑΜΕΑ, θέλησε να υποστηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στον «πόλεμο» που δέχεται τις τελευταίες ώρες για την είσοδο που έκανε σε τάξη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ.

Ειδικότερα, η Νένα Χρονοπούλου εξήγησε πως «θέλω προσωπικά να είμαι ενωτική και να δώσω ένα πολύ σοβαρό μήνυμα. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή, να μπαίνουν φυσιολογικοί και όχι κουστουμάτοι μέσα στα σχολεία των παιδιών μας. Δεν με νοιάζει αν μπήκε ο κ. Κασσελάκης με τον τρόπο που μπήκε μέσα στην αίθουσα, που να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά χάρηκαν γιατί προφανώς είδαν έναν άνθρωπο που τα πλησίασε με τον τρόπο που και εκείνα θέλουν να τα πλησιάζουν».

«Όμως πρέπει να δώσουμε τόπο στα νιάτα και να βγάλουμε από τα ΑΜΕΑ τα χρώματα και τα κόμματα για να μάθουν οι νέοι άνθρωποι να βλέπουν τα προβλήματα ουσιαστικά. Εγώ εκεί μένω. Στο ότι δεν έχουν air condition, στο ότι έχουν πολύ μικρές αίθουσες, στο ότι ειδικά σχολεία είναι μέσα σε κοντέινερ, στο ότι τα παιδιά δεν έχουν παράλληλες στηρίξεις γιατί έχει αυξηθεί κατά 320% η ανάγκη φέτος για παράλληλη στήριξη», συμπλήρωσε η ίδια.

«Επίσης, θέλω να σας πω κάτι που είναι και επίκαιρο. Ξέρετε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Δόμνα Μιχαηλίδου έκαναν τον κόπο και πήγαν στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας ενώ η πρωτεύουσα της Ελλάδας, που είναι η Αθήνα, έχει πάρει έγκριση από το 2018 για να από το Υπουργείο Παιδείας για να δημιουργηθεί ΕΕΚ στην Αθήνα και δεν το έχει προχωρήσει δήμος;» τόνισε, επίσης, η Νένα Χρονοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.