Μαρινέλλα – Καζαντζίδης: Μία σπάνια φωτογραφία τους πωλήθηκε στο “Cash or Trash”

Μία σπάνια φωτογραφία με τη Μαρινέλλα και τον Στέλιο Καζαντζίδη μαζί στο πάλκο «έκλεψε» την παράσταση και προκάλεσε μάχη προσφορών στην εκπομπή «Cash or Trash».
Συγκεκριμένα στο νέο επεισόδιο του «Cash or Trash» εμφανίστηκε ο Φρέντι, ο φανατικότερος θαυμαστής της Μαρινέλλας, ο οποίος ετοιμάζει μουσείο προς τιμήν της.
Ο Φρέντι έφερε να πουλήσει μία συλλεκτική ακυκλοφόρητη φωτογραφία της Μαρινέλλας μαζί με τον Στέλιο Καζαντζίδη από το 1961, με τον οπαδό της σπουδαίας ερμηνεύτριας να μιλάει για τη γνωριμία του με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Ο Φρέντι μπορεί να περίμενε μεγαλύτερη προσφορά για τη συλλεκτική φωτογραφία, αλλά το γεγονός ότι δεν ήταν υπογεγραμμένη, τόσο από τη Μαρινέλλα όσο και από τον Στέλιο Καζαντζίδη, περιόρισε την τιμή εκτίμησης μόνο στα… 200 ευρώ.
Ο ίδιος αντέδρασε επειδή βρήκε πολύ χαμηλή την τιμή, αλλά τελικά κατάφερε να πουλήσει 500 ευρώ την ασπρόμαυρη φωτογραφία.





