Μαρίνα Ασλάνογλου για Αλέξη Γεωργούλη: “Έπεσα από τα σύννεφα, τον αγαπώ πολύ”

|
THESTIVAL TEAM

Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που γνωρίζουν τον ηθοποιό και πρώην πλέον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη εκφράζουν την έκπληξή τους για όσα ακούγονται εις βάρος του, με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του με την κατηγορία του βιασμού.

Μετά τις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή, του Μάνου Γαβρά και της Δανάη Μπάρκα, το δικό της σχόλιο άφησε και η Μελίνα Ασλάνογλου, μιλώντας στο «Πρωινό μας».

Η ηθοποιός αιφνιδιάστηκε από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης και μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνον, τονίζοντας πως από τη δική της εμπειρία, έχει μόνο καλά λόγια να πει. Ανέφερε δε, πως θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένη για το τι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα προσπαθήσω να δω τι έχει συμβεί. Τον Αλέξη τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος και ποιότητα ψυχής, με ωραία σκέψη και άποψη. Τώρα δε ξέρω τι να πω. Όταν το διάβασα, έπεσα από τα σύννεφα πάρα πολύ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξαφνιάστηκα πολύ, πάρα πολύ. Από όσο τον ξέρω, είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη» δήλωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Δείτε το βίντεο

Οι δηλώσεις Μπάρκα

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν τα όσα έχουν ακουστεί για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, είναι και η Δανάη Μπάρκα, με την οποία τους συνδέει μία στενή σχέση από το παρελθόν. Η παρουσιάστρια ήρθε σε δύσκολη θέση στον αέρα του «Πάμε Δανάη!» αφού προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=aP696_pHsM0&t=1s&ab_channel=ProtoThema

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.