Κατερίνα Ζαρίφη: Με πείραξε πολύ όταν έγραψε ότι σε μια κοινωνική εκδήλωση αγνόησα το παιδί της

|
THESTIVAL TEAM

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το ένθετο “Secret” των Παραπολιτικών.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του OPEN μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές και τις αναποδιές που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει αλλά και το δημοσίευμα εκείνο που την ενόχλησε περισσότερο μέχρι σήμερα.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις περάσει;

Σίγουρα για μένα η λέξη «δυσκολία» έχει να κάνει με προβλήματα υγείας που αφορούν στο στενό μου περιβάλλον. Τα υπόλοιπα για μένα είναι αναποδιές. Αλλά δύσκολο ήταν το διάστημα που έχασα τον πατέρα μου και τα παππούδια μου.

Τι είναι το χειρότερο που έχουν πει για σένα;

Δεν έχω πια κανένα πρόβλημα με την κακεντρέχεια. Έχω μάθει να την ξεχωρίζω από την αρνητική κριτική. Αλλά με πείραξε πολύ όταν σε μια φωτογραφία μου από κάτω είχε γράψει μια κυρία ότι σε μια κοινωνική εκδήλωση αγνόησα το παιδί της, που ήθελε μια φωτογραφία μαζί μου. Έστειλα αμέσως μήνυμα και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μου είχαν μιλήσει. Για μένα, το κομμάτι της ευγένειας και της επικοινωνίας είναι καίριο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.