Κατερίνα Στικούδη: Σέξι παντρεμένη; Αυτή η πρόταση έχει βγει από το χρονοντούλαπο

|
THESTIVAL TEAM

Με χιουμοριστική διάθεση, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στις ερωτήσεις των πρωινών εκπομπών σχετικά με την προσωπική της ζωή, τον γάμο της και τη σχέση της με τη δημοσιότητα.

«Σέξι παντρεμένη; Πω πω! Δηλαδή αυτή η πρόταση έχει βγει από το χρονοντούλαπο. Τώρα από ποια δεκαετία, δεν ξέρω. Μα ποιος να φλερτάρει; Εδώ πέρα δεν ξέρουμε τι μας χτυπάει κάθε μέρα, έχω δυο παιδιά», αντέδρασε η Κατερίνα Στικούδη σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Όσον αφορά τις συμμετοχές στη Eurovision, η ίδια σχολίασε: «Κοίταξε, κάθε χρόνο διαφημίζομαι. Είμαι καλά, είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό που μου συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλλιτέχνης που δεν θέλει να ζήσει μια τέτοια εμπειρία. Και σαν εμπειρία ζωής να το δεις».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.