Κατερίνα Στικούδη: Ο γιος μου δεν έχει καταλάβει ακόμα για την εγκυμοσύνη

|
THESTIVAL TEAM

Για την απόφασή της να αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα αλλά και πως έχει αντιδράσει ο γιος της που θα αποκτήσει αδερφάκι μίλησε σήμερα η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι, τον Βύρωνα. Ο οποίος ως μοναχοπαίδι απολαμβάνει τη… μοναξιά του. Και όπως είπε η μαμά του, δεν έχει καταλάβει τι του έρχεται!

«Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά.

Είναι πολύ καλός με τα παιδάκια. Ελπίζω να κυλίσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι» είπε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όσον αφορά στο πως αποφάσισε να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του Europride στη Μάλτα, η τραγουδίστρια είπε: «Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε.

Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά.

Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.