Κατερίνα Γερονικολού: To περιστατικό στην παρέλαση και η χυδαία φρασεολογία

|
THESTIVAL TEAM

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Στούντιο4 στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που βίωσε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν ένα κορίτσι δίπλα της χρησιμοποίησε χυδαία φρασεολογία.

«Αχ… Πήγα στην παρέλαση και άκουγα δίπλα μου ένα κοριτσάκι από το γυμνάσιο να λέει κάτι βρισίδια… Ήμουν λίγο πριν να γίνω η θείτσα που θα της έκανε παρατήρηση. Δεν μπορούσα να ακούω ένα κορίτσι τόσο μικρό να βρίζει τόσο χυδαία. Ήμουν λίγο πριν της κάνω παρατήρηση και δεν έκανα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού και συνέχισε:

«Σκέφτηκα… θα γίνεις η θείτσα συντηρητικούρα που κάνει παρατήρηση; Αλλά πραγματικά, δεν άντεχα άλλο αυτή την χωρίς αισθητική φρασεολογία. Αν με μία σύσταση της έλεγα δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις, δεν σου ταιριάζει καν… δεν ξέρω μήπως το σκεφτόταν. Από την άλλη θα ένιωθε άσχημα. Δεν ξέρω, δεν είμαι κι εκπαιδευτικός».

«Γενικά δεν με τρελαίνουν οι βρισιές, δεν μου αρέσουν πάρα πολύ», τόνισε η Κατερίνα Γερονικολού.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.