Κακουριώτης για τη θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει στη σκηνή: Δεν θέλω να με ακουμπάνε, εργαζόμουν εκείνη την ώρα

|
THESTIVAL TEAM

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει την ώρα που τραγουδούσε. Ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τοποθετήθηκε όσον αφορά το περιστατικό που συνέβη στην πίστα όσο τραγουδούσε.

«Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται ακριβώς τι γίνεται. Ήταν η πρεμιέρα του μαγαζιού, είχαμε αρκετό άγχος γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση με το νέο πρόγραμμα. Ο κόσμος περνούσε πάρα πολύ καλά, ήταν μία ωραία βραδιά και ξαφνικά όσο είμαι στο stage μία κυρία επιλέγεια να ανέβει πάνω. Καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη και το ποτό επηρεάζει τη λογική. Ένιωσε ότι πρέπει να κάνει αυτό».

«Προσπάθησα να το κρατήσω όσο δυνατόν γίνεται σε κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα και με άγγιξε. Με το άγγιγμα έχω θέμα, αν δεν ξέρω τον άλλον δεν θέλω να με ακουμπάνε. Εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα», δήλωσε.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανέφερε πως ποτέ δεν του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο όσο βρισκόταν στην σκηνή, ενώ αποκάλυψε πως θα δεχόταν τη συγγνώμη της θαυμάστριας.

@valiagriva1 • Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης ♬ πρωτότυπος ήχος – Βάλια Γρίβα

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.