Ιωάννης Απέργης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου του – “Τη δεύτερη φορά τα ξέρεις όλα πια”

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ιωάννης Απέργης έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, πριν από λίγες ημέρες.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Κατερίνα Νικόδημα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Ιωάννης Απέργης έκανε μάλιστα τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star», σχετικά με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

«Τη δεύτερη φορά τα ξέρεις όλα πια. Το άγχος έξω από την αίθουσα τοκετού είναι για τη γυναίκα σου και το παιδάκι. Γενικά, το λούζω και του αλλάζω πάνες, τώρα πια το ξέρω. Έχω μεγαλώσει πολλά ανίψια. Τα έχω κρατήσει, τα έχω ταΐσει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον πρώτο του γιο, ο ίδιος δήλωσε: «Ο Οδυσσέας μίλησε από πάρα πολύ μικρός. Πλέον, συζητάμε πράγματα. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και κάθε φορά που του λέω ότι σε 2-3 μέρες έρχεται σπίτι ο Ιάσονας, λέει “ναιιι”».

Τέλος, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. «Τηλεοπτικά έχω δώσει τα χέρια με τον κύριο Ρέππα και ετοιμάζουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο. Δεν το κρύβει, απλά δεν μπορώ να πω παραπάνω. Είναι μια πάρα πολύ ωραία κωμωδία. Έχω διαβάσει τα πρώτα επεισόδια και όπως άκουσα, είναι για all star ηθοποιούς», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.