Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Όταν ερχόταν το ένα όχι μετά το άλλο, σκεφτόμουν ότι δεν αξίζω

|
THESTIVAL TEAM

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάθισε στον καναπέ του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την περίοδο που έζησε στην Αμερική και τους ρόλους που προσπάθησε να διεκδικήσει.

«Προέκυπταν προτάσεις από την Ελλάδα, που επειδή έλεγα ότι πρέπει να δώσω τον χρόνο και να αφιερωθώ σε αυτό που κυνηγώ, δεν γυρνούσα. Προφανώς και με έπαιρνε από κάτω και σκεφτόμουν τι κάνω λάθος. Αυτό που με βοήθησε -χωρίς να κρίνω τους ανθρώπους που το κάνουν- εγώ δεν πήγα με στόχο να κάνω καριέρα. Πιο πολύ ήθελα να κάνω μαθήματα, να ζήσω καιρό εκεί κι εννοείται ότι αν προέκυπτε κάποιος ρόλος και μπορούσα να είμαι στα σετ των σειρών που θαυμάζω, θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά. Αλλά δεν ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Όταν βρήκα ατζέντη και μάνατζερ και μπήκα στην διαδικασία της ακρόασης, για εμένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη πως υπάρχει έστω κι η πιθανότητα να με πάρουν γιατί δεν μπορείς ούτε ακροάσεις να κάνεις» δήλωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

«Όταν έρχεται το ένα όχι μετά το άλλο, προφανώς μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς ότι δεν αξίζω, δεν τα κάνω καλά και θα πάνε τα χρόνια μου χαμένα. Επανερχόμουν γρήγορα. Είναι κάτι που κι εδώ το είχα σε φάσεις και θα το έλεγα… Νομίζω ότι υπάρχει μια ροή.» σημείωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.