Ιωάννα Τούνη: Η on camera ενόχληση στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο – “Μη χαλάτε μια ωραία στιγμή”

|
THESTIVAL TEAM

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο, αφού βάφτισε την κόρη της καλής της φίλης, Ντόρις Ηλέκτρας Μιχαηλίδου, στο εκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπους.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας δεν ήταν ωστόσο μόνη της στο νησί των Ανέμων, αλλά μαζί με τον γιο της, αλλά και τον νέο της σύντροφο, Δημήτρη.

Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, ωστόσο φαίνεται πως δεν κρύβουν πλέον τη σχέση τους.

Μετά το μυστήριο, η κάμερα του “Mykonos Live TV” τους κατέγραψε να στέκονται πλάι-πλάι και να συνομιλούν μη θέλοντας να κρυφτούν. Ωστόσο, όταν ο ρεπόρτερ του Νικ Κουρούμαλος προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από την Ιωάννα Τούνη για αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής της, αφού για πρώτη φορά έγινε νονά, εκείνη αντέδρασε.

Φανερά ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη αρκέστηκε να πει: “Μην χαλάτε μια ωραία στιγμή. Να είστε καλά. Περιμένουμε το transfer για να πάμε να συνεχίσουμε με το μωράκι”.

Η ίδια δεν ήθελε να πει κάτι άλλο, παρά τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.