Η Νατάσα Θεοδωρίδου για τη φημολογούμενη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή: “Αυτό που θα γίνει, θα είναι πάρα πολύ ωραίο”

|
THESTIVAL TEAM

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, σχολιάζοντας τις φήμες που τη θέλουν να ετοιμάζει μια μεγάλη χειμερινή συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια απέφυγε να επιβεβαιώσει τα σχετικά δημοσιεύματα, ωστόσο άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

«Δεν μπορώ να σας το πω τώρα αυτό. Πάντως αυτό που θα γίνει, θα είναι πάρα πολύ ωραίο. Η μουσική ενώνει, δεν διχάζει. Και δύο άνθρωποι που ξέρουν την πορεία τους, ξέρουν ποιοι είναι, ξέρουν τι έχουν κάνει και τι μπορούν να προσφέρουν, μόνο καλό μπορούν να κάνουν», τόνισε

«Είχα πάρα πολλά χρόνια να συνεργαστώ, γι’ αυτό και ήθελα να συνεργαστώ με τον Σάκη. Περάσαμε τόσο ωραία, που θα έκανα πάλι συνεργασία με μεγάλη μου χαρά», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τον έρωτα και τη φάση ζωής που διανύει σήμερα.

«Ένας τραγουδιστής που υμνεί τον έρωτα, δεν μπορεί να μην τον βιώνει κιόλας. Ο έρωτας είναι ύψιστο συναίσθημα. Είναι συναίσθημα που μόνο χαρά σου δίνει, μόνο αγάπη, μόνο ευεξία», ανέφερε, ενώ παραδέχθηκε πως με το πέρασμα του χρόνου «μαλακώνουν οι γωνίες» και τα πράγματα γίνονται πιο απλά.