Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: Περάσαμε δύσκολα, είναι μια ευαίσθητη στιγμή

|
THESTIVAL TEAM

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη και βρίσκεται πλέον σπίτι του, όπου κι αναρρώνει από την περιπέτειά του.

Μιλώντας για εκείνον στο «Πρωινό ΣουΣού», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον οποίο τους συνδέει μια στενή φιλία, δήλωσε: «Μιλάω με την Άννα (σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα), πάει από το καλό στο καλύτερο, θέλει χρόνο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, οπότε προσευχηθείτε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φτάσει στην αρχική φάση. Περάσαμε λίγο δύσκολα».

«Έγιναν όλα ξαφνικά, ξύπνησε το πρωί κι ήταν μια χαρά μέχρι τις 10. Είναι μια ιστορία πολύ παράξενη. Όταν όλα τελειώσουν και σας εξηγήσει το περιστατικό και πώς ακριβώς έγινε, δεν θα το πιστέψετε», τόνισε ο παρουσιαστής

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συμπλήρωσε: «Κατά λάθος βρέθηκε η Άννα εκεί, την ώρα εκείνη. Ο Θεός την έστειλε από το σχολείο που δουλεύει να πεταχτεί για μισή ώρα στο σπίτι και να τον δει. Είναι μια ιστορία απίστευτη, θα τη μάθετε, όταν όλα πάνε καλά και τελειώσουν».

Δείτε το βίντεο: