Γλυκερία: Ο στίχος του ήταν σκληρός με τις γυναίκες, έλεγε “σκύλα” μέσα, μάλλον είχε ατυχήσει από κάποιες

|
THESTIVAL TEAM

Στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4“, κάθισε σήμερα το απόγευμα η Γλυκερία.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια έκανε μία αναδρομή στη μακροχρόνια μουσική της πορεία και μοιράστηκε με τους παρουσιαστές της ΕΡΤ αξέχαστες στιγμές της ζωής της, μεταξύ των οποίων οι συνεργασίες που έκανε με σπουδαίους συναδέλφους της.

«Εγώ ήρθα ως γενιά μετά τον Νταλάρα και την Αλεξίου. Με τη Χαρούλα βρέθηκα μόνο σε μία συναυλία που κάναμε αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε ποτέ στην ίδια πίστα», δήλωσε αρχικά η Γλυκερία.

«Έχουμε ένα εσωτερικό δέσιμο, πολύ δυνατό με τη Χαρούλα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε κάπου για άλλους λόγους μου το λέει και της το λέω», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Με αυτόν που συνεργάστηκα πάρα πολύ είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Έχω κάνει πολύ ωραίες συνεργασίες: Μητροπάνος, Πάριος, Μαρινέλλα, Βιτάλη και φυσικά με τη Μελίνα Ασλανίδου. Κρατάω μέσα μου πολλούς σπουδαίους από το παρελθόν», ανέφερε στη συνέχεια η Γλυκερία.

Λίγο αργότερα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στους ρεμπέτες καλλιτέχνες του παρελθόντος που θαυμάζει. «Όλοι αυτοί έχουν αφήσει ένα χνάρι, ένα αποτύπωμα, τους ακούω πολύ συχνά και παρακολουθώ τη ζωή και την πορεία τους. Μέσα από τα τραγούδια τους περιέγραφαν τη ζωή τους, τις δυσκολίες τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Μάρκος (Βαμβακάρης), ας πούμε, είχε μάλλον ατυχήσει από κάποιες γυναίκες. Έγραφε πολύ σπουδαία τραγούδια αλλά ο στίχος του κάποιες φορές ήταν σκληρός με τις γυναίκες, έλεγε “σκύλα” μέσα», επισήμανε τέλος η Γλυκερία.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.