Γιώργος Λιβάνης: Θα δώσουμε στον γιο μας το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος

|
THESTIVAL TEAM

Για το παιδί που περιμένουν να υποδεχτούν με τη σύντροφό του, Ανδρομάχη μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκαλύπτοντας το όνομα που θα πάρει ο γιος του.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, το ζευγάρι έκανε ένα gender reveal πάρτι στο οποίο αποκαλύφθηκε πως το παιδί τους θα είναι αγόρι.

Πάνω σε αυτό, ανέφερε: «Επειδή οι φίλοι μου με πειράζανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ ό, τι και να ήταν. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο».

«Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος», αποκάλυψε για το όνομα ο Γιώργος Λιβάνης.

Το gender reveal πάρτι

Το ζευγάρι έκανε πριν λίγο καιρό gender reveal πάρτι, στο οποίο έμαθαν ότι θα αποκτήσουν γιο. Οι τραγουδιστές περίμεναν το σκυλί τους, που είχε δεμένο στο λουρί του το μπαλόνι, το οποίο μέσα είχε τα κομφετί με το χρώμα μπλε. Όταν έσκασαν το μπαλόνι και είδαν ότι περιμένουν αγοράκι έκαναν μια αγκαλιά και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα

«Το 10άρι της ομάδας έρχεται! Η μαμά σου κι εγώ σου το αφιερώνουμε. Σ’αγαπάμε πολύ» έγραψε ο Γιώργος Λιβάνης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.