Γιώργος Λιάγκας: Απολαμβάνει τις βόλτες του στα στενά της Μυκόνου χωρίς την Μαρία Αντωνά (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας από την στιγμή που το «Πρωινό» έριξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ταξίδεψε αμέσως για το αγαπημένο του νησί, την Τήνο.
Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, ο παρουσιαστής αποφάσισε να πάρει το φουσκωτό του και να περάσει απέναντι, στη Μύκονο. Εκεί τον συνάντησε η κάμερα του “Mykonos Live TV” σε βραδινή εξόρμησή του στα Ματογιάννια με τον φίλο του και γνωστό επιχειρηματία Τάσο Αγγελή.
Η σύντροφός του άλλωστε, Μαρία Αντωνά, δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του καθώς καθημερινά βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα», και τον επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα.
Ο παρουσιαστής «φορτίζει» μπαταρίες καθώς τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσει το στήσιμο της εκπομπής για την νέα τηλεοπτική σεζόν, με τις αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας του να… είναι πολλές.
Δείτε το βίντεο:





