Γιώργος Κωνσταντίνου: Με κάνει πολύ περήφανο που εκείνο το οίκημα θα γίνει ένα στόλισμα, φυσικά θα κάναμε και τα εγκαίνια

|
THESTIVAL TEAM

Για την απόφαση να «ξαναζωντανέψει» το σπίτι της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», στην οποία ενσάρκωσε τον θρυλικό «Αντωνάκη», μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, αρχικά, παραδέχτηκε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο: «Με κάνει πολύ περήφανο -φαντάζομαι και τη φίλη μου, Μάρω Κοντού- που εκείνο το οίκημα θα γίνει ένα στόλισμα μέσα στην Αθήνα. Πιστεύω ότι θα γίνει στέκι και θα περάσει πάρα πολύς κόσμος, όταν φτιαχτεί» και συμπλήρωσε: «Είπα στη Μάρω Κοντού μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού ότι θα γίνουμε διάσημοι. Γιατί πέρα από τις ταινίες που θα υπάρχουν, θα υπάρχει κι αυτό το οίκημα».

«Βεβαίως και χωρίς συζήτηση, θα δεχόμουν να κάνουμε τα εγκαίνια στο οίκημα» επεσήμανε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Για την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», είπε: «Αυτή η ταινία για εμένα ήταν η κορυφή, κάτι σπουδαίο, το οποίο κι εγώ ο ίδιος το εκτίμησα αργότερα. Ήμασταν τότε νέοι με τη Μάρω και δε μπορούσαμε να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Πιστεύω ότι εγώ και η Μάρω κερδίσαμε τον κόσμο. Με ρωτάνε καμιά φορά αν έβγαλα λεφτά και λέω: όχι κέρδισα την αγάπη του κόσμου».