Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινημένος έξω από το μαιευτήριο, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς πριν από λίγες μέρες, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εμφανώς συγκινημένος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο μαιευτήριο.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.

Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.