Γιώργος Αγγελόπουλος: Καλό είναι οι άνθρωποι να γερνάνε και να φεύγουν

|
THESTIVAL TEAM

Στην κάμερα του “Fay’s Time”, μίλησαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Το γνωστό ζευγάρι εντόπισε το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου ο πρώην νικητής του Survivor βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.

«Το να είσαι ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο και να λείπεις από την όμορφη διαδικασία της εγκυμοσύνης, δεν είναι εύκολο. Το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και να περιμένεις κι έναν ακόμα στη ζωή σου είναι σίγουρα πολύ μεγάλη πηγή ενέργειας», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς η ζωή έχει και τα καλά και τα άσχημα. Καλό είναι οι άνθρωποι να γερνάνε και να “φεύγουν” και ειδικά όταν είναι γονείς να ζουν και κάποια πράγματα. Από ‘κει και πέρα δεν αποφασίζουμε εμείς. Κρατάμε αυτά που έχουμε προλάβει από τη μάνα για να συνεχίσουμε με τα όποια ευχάριστα μας συμβαίνουν και μας δίνουν ένα επιπλέον κουράγιο», απάντησε ο νικητής του Survivor 2017 για τον πρόσφατο γάμο του αλλά και τον θάνατο της μητέρας του.

«Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να έχω δεύτερες σκέψεις. Το mindset του Γιώργου είναι ανίκητο και παίρνω κι εγώ δύναμη από αυτόν. Είμαι δίπλα του και θέλω να πιστεύω ότι συμβάλλω κι εγώ τουλάχιστον στην παρούσα φάση», δήλωσε από την πλευρά της η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Είχαν γράψει κάτι και για μας και είχαμε μιλήσει με τον δικηγόρο μας. Δεν γνωρίζω κάτι, από εσάς το μαθαίνω», τόνισε έπειτα ο Γιώργος Αγγελόπουλος στις φήμες για την ενδεχόμενη παρουσίαση εκπομπής στον ΑΝΤ1.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, έκανα ανάμεικτα πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μου στη “Γη της Ελιάς”, προς το παρόν εστιάζω εκεί», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.