Φαίη Σκορδά: “Αν είχα την επιλογή μετά από 22 χρόνια θα προτιμούσα να παρέμενα στο Tv Μακεδονία” (video)

|
THESTIVAL TEAM

Με αφορμή τις δηλώσεις της Αναστασίας Γιάμαλη που αποχώρησε μετά από αρκετά χρόνια από το Kontra Channel για το Mega, η Φαίη Σκορδά έκανε μία προσωπική εξομολόγηση.

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε: «Είμαι σε αυτή τη δουλειά 22 χρόνια χωρίς να έχω λείψει καμία σεζόν. Έλειψα μόνο 25 ημέρες κατά τη διάρκεια των τοκετών. Στην εγκυμοσύνη ήμουν στον αέρα, το θυμόσαστε όλοι. Η κοιλιά μου κι εγώ.

Πραγματικά είχα χρονιά που ήμασταν στο 40 και 50% τηλεθέασης, αν μου έλεγε κάποιος αυτή τη στιγμή «θα προτιμούσες αυτήν την καριέρα ή θα προτιμούσες να παρέμενες στο Tv Μακεδονία αλλά να είχες αυτή την εκπομπή 22 χρόνια;», θα απαντούσα: «να παρέμενα στη Θεσσαλονίκη, στο Tv Μακεδονία γιατί είναι αλλιώς, πιο οικογενειακά».