Εύη Βατίδου: Βλέπουμε διαφοροποιημένες οικογένειες και άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά

|
THESTIVAL TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 παραχώρησε η Εύη Βατίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων και τις διαφοροποιημένες οικογένειες, εξηγώντας πως τα φύλα είναι δύο και πολλά πράγματα δεν είναι φυσιολογικά.

«Οι άνθρωποι πρέπει να βλέπουν τις αλήθειες τους. Όταν κάποιος έχει μια διαφορετική σεξουαλική προτίμηση δεν με ενοχλεί να το επικοινωνεί, να το λέει και να το εκφράζει. Αυτό που με ενοχλεί είναι το να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο ότι αυτό είναι και φυσιολογικό. Δεν είναι όλα φυσιολογικά.

Τα φύλα είναι δύο, το αρσενικό και το θηλυκό. Για την οικογένεια υπάρχει η μητέρα και ο πατέρας. Βλέπουμε διαφοροποιημένες οικογένειες και άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.