Εύη Βατίδου: Αν έδινα μια ευκαιρία στον Αλέξη Κούγια, είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω μαζί του

|
THESTIVAL TEAM

Η Εύη Βατίδου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της, πως δεν συμπαθεί τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου δήλωσε σε βραδινή της έξοδο για τον Αλέξη Κούγια: «Τον ευχαριστώ και δημόσια που μίλησε τόσο όμορφα, αναπολώντας αναμνήσεις και στιγμές του παρελθόντος, των καλών στιγμών του παρελθόντος. Ίσως λόγω της γιορτής μας, θυμήθηκε όλο αυτό το κομμάτι και με ξανακάλεσε να γιορτάσουμε μαζί. Κάναμε ό,τι κάνουμε συνήθως κάθε χρόνο. Τουλάχιστον με αναζητά κάποιες στιγμές και αυτό με χαροποιεί, γιατί μου αρέσει να έχω καλές, φιλικές, σχέσεις μαζί του».

Στη συνέχεια μιλώντας για τη σύντροφό του, την οποία τόνισε πως δεν συμπαθεί τόσο η ίδια, όσο και τα παιδιά της: «Δεν ξέρω αν υπάρχει η σύντροφος του Αλέξη Κούγια. Δεν έχω καταλάβει. Κάποιος μου είπε, κάτι μου είπανε… Εμένα δεν μου τη σύστησε κανένας. Δεν με νοιάζει τι έλεγε στο παρελθόν για τις σχέσεις μου. Το έχω ξεχάσει, το μέλλον με νοιάζει και όχι το παρελθόν» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Τέλος, στο ερώτημα για το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί μετά την προσέγγιση του Αλέξη Κούγια, υπογράμμισε: «Εγώ επιθυμώ να έχω μία καλή, φιλική σχέση μαζί του. Δεν ξέρω τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος. Αν θα έδινα μια νέα ευκαιρία σε εκείνον, είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω μαζί του».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.